Vučević: SNS pobedio u svim opštinama, osim u Bačkoj Topoli, Senti, Kanjiži i Tutinu

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da je izborna lista "Srbija sutra", koju je predvodila ta stranka, pobedila na svim lokalnim izborima, osim u Bačkoj Topoli, Senti, Kanjiži i Tutinu.
"U te četiri opštine to je prirodno zbog strukture stanovništva", rekao je Vučević novinarima u beogradskim prostorijama SNS.
Prema njegovim rečima, najveća izlaznost je bila u Pećincima - 70 odsto, a najmanja u Tutinu - 33 odsto.
Izlaznost se, kako je dodao, prema procenama SNS, kreće između 44 i 50 odsto.
 
Vučević je rekao da osuđuje sve koji su u danu glasanja "sprovodili nasilje" i koji su, kako tvrdi, "ometali normalne izborne aktivnosti koje su prisutne u svim demokratskim državama".
 
"To su oni koji su fizički upadali u kol centre koji postoje svuda u svetu. Koji su razvaljivali prostorije, povređivali osobe koji tamo rade, proganjali birače, tukli novinare...nadam se da će odgovarati pred licem pravde, ali to je pitanje za tužilaštvo i sudove", rekao je Vučević.
 
On je rekao da su te političke grupacije građani "već sankcionisali na izborima".
 
"Oni se i nisu bavili svojim nego našim biračima", dodao je Vučević.
  • Srbofil

    03.06.2024 10:34
    A Niš, Čačak i Svrljig ?! U Svrljigu USS-Ujedinjena Seljačka Stranka počistila SNS-SPS, a ovaj pominje samo Kanjižu i Tutin?! A mala izlaznost ? Ovi sramote nemaju, preuveličavaju pobedu uz malu izlaznost, čak i te opštine gde je opozicija pobedila pokušavaju da sakriju ?!
    Bravo za Seljačku stranku iz Svrljiga to je model od sada za SNS-SPS lopove i prevarante
  • Daec

    03.06.2024 01:50
    Čudo niste i tamo pobedili sa 110%? Mogli ste nemojte se brukati
  • 170.000

    02.06.2024 23:21
    170.000 ljudi se aaglasilo da im Andrej bude gradonačelnik. Bilo je opcija i pored poznate opozicije. Stvar je u tome da vi volite Vučića. Samo ne znam zašto nećete to da priznate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija