Nestorović: U Beogradu imamo fantastičan rezultat, ni sa kim nećemo u koaliciju

Nosilac liste "Mi - snaga naroda" za Branimir Nestorović izjavio je da je po preliminarnim rezultatima ta lista osvojila između devet i 10 odsto glasova na izborima za Skupštinu Beograda.
Kako je rekao - to je fantastičan rezultat.
 
Nestorović je rekao da su na lokalnim izborima u drugim sredinama osvojili drugo ili treće mesto u Gornjem Milanovcu i Staroj Pazovi, a da čekaju prve procene glasanja u Zrenjaninu i Valjevu.
"Cilj je uvek da smo iznad cenzusa, neprekidni rast broja odbornika i perspektiva i razvoj pokreta. Taj cilj je ostvaren", rekao je Nestorović.
 
Ocenio je da je tokom kampanje ta lista bila "potpuno ignorisana" u medijima.
"Nijedna televizija nije htela da pušta naše spotove. Hvala onima koji su glasali za nas ali i onima koji su nas pljuvali jer svaki publicitet je publicitet", rekao je Nestorović.
 
Najavio je da pokret "Mi - snaga naroda" neće ni sa kim u koaliciju.
 
"Možemo pozvati nekog da nas podrži da mi formiramo manjinsku vladu kao što je to prošli put bilo sa SNS a sada je poziv otvoren za sve", rekao je Nestorović.
  • Grga

    03.06.2024 21:59
    Prosli izbori u BG
    Nestorovic nije mogao da formira vlast zato što mu je vučić podvalio onog Jerkovića i jos dva odbornika koji su otkazali podlusnost pokretu.
    Glasam za Nedtorovića zato što je protiv Vučića i NATO opozicije!
  • Pobesneli Laloš

    03.06.2024 12:12
    Čoveče, bio si omiljen kod naroda. U decembru smo shvatili da si potkupljeni folirant.
  • Dušan

    03.06.2024 07:43
    Marko
    02.06.2024 • 23:19
    Mrs.Mogao si u prvom krugu formirati vlast sa opozicijom da mislis na narod ...Ovako su ove izbore dobro zatvorili i pokrali


    A što bi išao sa obima koji su ga pljuvali? Ni jednom spn nije bila za njega niti podrška niti išta? Jel to trčiš za devojkom koja te neće?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f