Devojka poginula, još četvoro mladih teško povređeno u sudaru automobila i autobusa kod Bora

Jedna devojka je poginula, a još četvoro mladih je teže povređeno u sudaru automobila i autobusa na putu Bor - Banjsko Polje.
Devojka poginula, još četvoro mladih teško povređeno u sudaru automobila i autobusa kod Bora
Foto: 021.rs
L. Z. (18) iz Bora preminula je u borskoj Opštoj bolnici uprkos naporima lekara da je spasu. Ova devojka je danas oko 17 sati neposredno pre skretanja za Banjsko Polje, iznenada mercedesom, usled neprilagođene brzine, prešla na drugu stranu kolovoza i direktno se sudarila sa autobusom koji je dolazio iz suprotnog smera, javljaju Novosti.
Lekari Opšte bolnice u Boru pokušali su sve da joj stabilizuju povrede kako bi je hitno transportovali za Beograd. Nažalost, i pored brojnih reanimacija, nije izdržala.
U saobraćajnoj nesreći još četvoro njenih putnika, mladih oko 18 godina, zadobilo je teške telesne povrede. Jedan od putnika je sa višestrukimj prelomima smešten na odeljenju Centralne intenzivne nege, dok je jedna putnica zadobila prelom pršljena i sutra će biti transportovana za Beograd.
 
Uviđaj je u toku, a zbog velikih gužvi vozači se kreću alternativnim pravcem kroz Banjsko Polje.
  • Grues

    03.06.2024 00:37
    Jao strasno,
    Probna dozvola VRV višak kilovata. Obići auto školu, videti rezultate polaganje, konisija da da izjave.. Naravno to nemoze vratiti mladi zivot al nesto tu nestima
  • Pavlet iz Kline

    03.06.2024 00:15
    Ne pre 20-e
    Najbolji svetski psihijatri ne preporučuju vožnju mlađima od 20 godina, zbog nedovršenog razvoja moždane kore........
  • Zakon

    02.06.2024 23:53
    Kada čovek(nije bitan pol) tek položi treba da bude oprezan.Nažalost sve više viđam u saobraćaju ženskog sveta koji divlja sa brzinom i preticanjem na punoj liniji.Ova deca čim polože kao da hitaju Bogu na istinu.Tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.