Brnabić: Ubedljiva pobeda SNS je dokaz da nije bilo krađe glasova

Poverenica SNS za Beograd Ana Brnabić izjavila je da SNS od danas kreće da radi na formiranju svih struktura lokalnih vlasti.
Dodala je da "ubedljiva pobeda koalicije oko SNS pokazuje da nije bilo krađe glasova na izborima".
 
Brnabić je za televiziju Hepi rekla da je pobeda izborne liste oko SNS u većini gradova i opština u Srbiji velika odgovornost, kao i da "nije trijumf pobeda na izborima" nego da se uradi ono što je obećano.
"Hvala svima koji su učestvovali na izborima. Moram da osudim užasne scene koje smo videli u Novom Sadu i Beogradu, to je izraz njihove frustracije", rekla je Brnabić, koja je i predsednica Skupštine Srbije.
Ona je ocenila da je tenzija na lokalnim izborima juče među opozicijom rasla "kako su videli da izlaznost pada u odnosu na decembarske izbore".
 
Brnabić je rekla da to pokazuje "manjak demokratskog kapaciteta sa njihove strane".
  • Mirx

    03.06.2024 22:23
    Zna se koja je cena glasa na izborima, a kolika je za botove
  • Jupiii

    03.06.2024 14:07
    Biće PARIZERAAA
  • Ana

    03.06.2024 13:22
    Bravo za pobedu pa nije Srbija sva prodata ima još

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f