Dr Milić: Imamo 3.332 glasa više i to nijedna šahovska kombinacija ne može da promeni

Dr Dragan Milić objavio je da su na izborima u Nišu opozicione liste osvojile 3.332 glasa više nego one oko SNS i da "nijedna šahovska kombinacija ne može to da promeni".
On je na Fejsbuku objavio da su SNS koalicija i Ruska stranka osvojile ukupno 50.467, a opozicija 53.799 glasova.
 
Milić je komentarisao prekrajanje broja odborničkih mandata sa 29 na 30, koje je SNS osvojila u ovom gradu.
Prema podacima koje je u ponedeljak ujutro objavio Cesid na osnovu 100 odsto obrađenih glasova, SNS je u Nišu osvojila 44,6 odsto, Grupa građana "Dr Dragan Milić" ima 23,8 odsto, "Biramo Niš - Đorđe Stanković" 15,8, "Ujedinjeni NADA za Niš" 4,5 i "Dr Savo Manojlović - I ja sam Niš" 3,9 odsto.
Kandidat za gradonačelnika koalicije "Biramo Niš" Đorđe Stanković izjavio je juče da opozicija zna da je pobedila na izborima u Nišu i da Srpska napredna stranka nema 30 mandata, koliko joj je potrebno da bi sa odbornikom Ruske partije formirala vlast.
 
On je kazao da je iste večeri nakon izbora na 100 odsto obrađenih podataka bio rezultat sa kojim SNS ima 29 odbornika, a da je dan kasnije taj uzorak promenjen.
 
"Uneto je devet novih biračkih mesta i statistika automatski ne odgovara onome što je bilo juče", kazao je Stanković i dodao da je očigledno da je SNS spremna da u Nišu prevari građane.
  • Ja

    04.06.2024 19:44
    Ne znam što AV pokušava da spasi Niš. Evo im opozicija. Sada me je sramota što potičem iz tog grada. Imali su Zorana koji mi je bio školski drug. Nijedan razred nije završio bez popravnih ispita. Nišlije očigledno hoće nekog takvog. Treba im dozvoliti da sami sebi uređuju život. Ali i neka zarade pare od kojih će finansirati taj život. Ne treba da se bahate, a da to plaća "okupirana" Srbija. Neka im daju Rokfeler i Soroš.
  • bora

    04.06.2024 18:59
    @branko
    To me i buni zasto Nestorovic cuti.Po tome mogu da se obore
    izbori u NS.
  • Dex

    04.06.2024 16:50
    Doktore, 30+1=31 odbornik u skupstini grada Nisa, odnosno vecina. Mozda u medicini 30+1 nije 31, ali u matematici jeste. Medicina u izbornom procesu ne igra nikakvu ulogu, ali matematika odlucujucu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.