Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić izneo odbranu: U potpunosti negirao izvršenje dela

Jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić kod Bora, S. J, u potpunosti je danas negirao izvršenje tog krivičnog dela.
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić izneo odbranu: U potpunosti negirao izvršenje dela
Foto: 021.rs
To navode za N1 iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, gde je saslušan.
 
S. J. se nakon hapšenja branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je drugi optuženi D.D. priznao ubistvo.
Njih dvojica se nalaze u pritvoru, dok je otac D.D, koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice, nedavno pušten iz pritvora, jer za krivično delo za koje je osumnjičen pritvor ne može trajati duže od dva meseca.
 
Brat D.D, koji je takođe bio osumnjičen da je pomogao da se premesti telo devojčice, u međuvremenu je umro u pritvoru.
Devojčica Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora.
 
Policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila dvojicu muškaraca iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju, a potom i premestili njeno telo.
 
Telo devojčice još nije pronađeno. 
  • B

    04.06.2024 16:07
    Tuga
    Tri meseca je bio ubica, i on i porodica razvlačeni po tabloidima, sad kao nije bilo ništa, sad je osumnjičeni, a i to se ne zna na osnovu čega.
  • w/e

    04.06.2024 15:56
    cool
    Drzava prikriva trgovinu ljudima. Kakvi su to pokvareni mozgovi u policiji kojima je cilj da bilo koga okrive za krivicno delo kako bi ispalo da rade svoj posao?
  • Vule

    04.06.2024 15:20
    neko je nešto
    gadno zabrljao. Ostalo mi u sećanju kad je ministar policije držao konferenciju za štampu i rekao da su se na deponiji zadržali 30 sekundi prema GPS-u. Odmah mi je to bilo sumnjivo. Nemoguće je za 30 sekundi zaustaviti vozilo, iz njega izaći, otvoriti gepek, baciti telo na deponiju iskopati i zakopati rupu i vratiti se u vozilo. Da ne govorim o čitavom nizu drugih stvari koje ovde ne štimaju. Sve mi se više čini da je jedna porodica žrtvovana i upropašćena. "Ubicin" rođeni brat "umire" u zatvoru nedugo nakon privođenja, kasnije stiže obdukcioni nalaz da je podlegao batinama, zatim stiže nalaz da DNK devojčice nije nađen u autu kojim su se "ubice" kretale, zatiM premine majka "ubice" ovo je stvarno za ozbiljnu istragu! I svi da se zapitamo gde to živimo ( a da zaboravih bili su izbori, videli smo gde živimo)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

MUP: Policijace iz Srbije obučava američki FBI

Pripadnici MUP Srbije, u saradnji s američkim partnerima izveli su u centru "Mitrovo polje" završnu vežbu kojom se unapređuju kapaciteti u borbi protiv savremenih bezbednosnih pretnji, navodi MUP.