Stefanović: Vučić izneo brojne laži, obmane i uvredio sve u Vojvodini

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovanje na RTS iskoristio da "izrekne brojne laži, obmane i uvrede".
Stefanović: Vučić izneo brojne laži, obmane i uvredio sve u Vojvodini
Foto: 021.rs
Stefanović je naveo da su građani Srbije ponovo mogli da čuju besmislicu da RTS favorizuje opoziciju, da su izbori 2. juna bili veličanstveni i čisti kao suza i da je on pobedio u Ujedinjenim nacijama, iako je izgubio, kao i uvek.
On je istakao da je Vučić uspeo da uvredi sve građane Srbije koji nisu za njegov režim, da se podsmeva i potvrdi svojim ponašanjem da će nastaviti sa izbornim mahinacijama i krađom.
"Uspeo je, vidno nervozan, da uvredi i sve Srbe iz Vojvodine, pošto je rekao da se nisu bunili i oslobađali od Austro-Ugarske i Franje Josifa 1918. Na stranu što ne zna da je Franja Josif 1918. bio mrtav već pune dve godine, ponizio je slavnu istoriju Srba iz Vojvodine, koji su se kroz istoriju borili protiv uništenja svog identiteta i prava", kazao je Stefanović.
 
Dodao je da Srbija sa ovakvim čovekom sve dublje tone.
 
"Zato njegov režim moramo što pre poslati u istoriju i to nije partijsko pitanje, već pitanje golog opstanka ove zemlje i naroda", poručio je Stefanović.
  • Sremica

    05.06.2024 17:08
    Da nije Vojvodine
    ne bi bilo ni rata (da hrani narod), a i danas Vojvodina hrani narod: opljačkana do kože!
  • Roki

    05.06.2024 14:33
    Borko da si ostao normalan glasao bi za tebe
  • Emil

    05.06.2024 10:47
    Dobro je rekao
    Uvredio je unuke komunističkih doušnika sa Sunčanog keja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f