Vučić apelovao na Jokića da igra za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna da li će Nikola Jokić igrati za košarkašku reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.
Vučić je u gostovanju na RTS-u Jokiću uputio "molbu da se odazove selektoru Svetislavu Pešiću".
"Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude, ovo je moja molba njemu, da se odazove selektoru na poziv. Da se nadamo. Biće mnogo jaki i Kanađani sa Džamal Marijem i Šej Aleksanderom, i biće mnogo teško s Kanađanima i Amerikancima, ali ako neko može da ih pobedi, to je samo Srbija", rekao je Vučić.
On je rekao da zna da navijači Partizana i Crvene zvezde ne vole da organizovano navijaju za reprezentaciju, međutim, apelovao je da budu uz nacionalni tim Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.
 
"Apelujem da oni koji imaju vremena, koji mogu da budu uz srpski tim, uz srpsku reprezentaciju, a onda ćemo na Olimpijadi da navijamo za Jokića i drugove da pobede Amerikance", poručio je Vučić.
  • 9

    05.06.2024 18:21
    Zašto zemara ne zaigra ?
    Ionako je završio trenerski fakulitet pa da nam pokaže stečena znanja . Kako je samo onom klincu od 1,2 m lupio bananu pred kamerama ? Čitavo glasačko telo je o tome pričalo danima i prepoznalo talenat .
    Ako se ne pojavi u dresu reprezentacije džaba mu sve funkcije.
  • Olja

    05.06.2024 16:15
    ...
    Ko si bre ti da ti savetuješ i apeluješ ko će da igra. Lihvaru jedan najobičniji.
  • kad su

    05.06.2024 09:41
    sremci krenuli iz te fruške...
    Sremčina
    05.06.2024 • 08:03
    Jokicu ne prljaj obraz, ruke i karijeru sa vucicem...


    malo si zakasnio sa apelom dragi prekodunavski prijatelju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.