Dačić: Policija na izborni dan primila 160 prijava i izašla na svaku, pa i kod Novosadskog sajma

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je izborni dan protekao mirno, dodajući da je policija izlazila na svaku prijavu tokom izbornog dana.
Dačić: Policija na izborni dan primila 160 prijava i izašla na svaku, pa i kod Novosadskog sajma
Foto: 021.rs
"Zadatak policije je da štiti sigurnost građana i imovinu i izlazila je na svaku prijavu, a bilo ih je skoro 160", rekao je Dačić za TV Pink.
 
Dačić je rekao da je Crta imala sedam ili osam prijava, to su usmene prijave i policija je na sve reagovala, uključujući i Beograd i Novi Sad, gde je prijavljeno da postoji kol centar.
 
"Nekorektno je prozivati policiju za nešto što nije njena nadležnost", dodaje Dačić, naglašavajući da su policija i tužilaštvo izašli na teren posle poziva sa Novosadskog sajma.
"Bili su tu i drugi pozivi, da se žele srušiti ulazna vrata na sajmu, a policija je na to reagovala da zaštiti imovinu. To nema veze sa politikom", tvrdi Dačić.
 
On je rekao da je lista "Srbija sutra" ostvarila izvanredne rezultate na izborima i posle takve pobede bilo bi logično da se čestita i ide dalje.
"Oni misle da su bogom dani za dolazak na vlast, a vide da na izborima ne mogu da dobiju, pa će da demonstriraju", naveo je Dačić i ocenio da je "sulud predlog" Sava Manojlovića o demonstracijama, građanskoj neposlušnosti ili vraćanju poslaničkih mandata.
 
"Šta će vam bolji odgovor od onoga što su njegove kolege iz opozicije rekle", rekao je Dačić.
  • Lala®

    06.06.2024 09:40
    Tacno.
    Da svugde olaksa i zastiti postojece prijavljene mahinacije sekte.
  • Svetko

    06.06.2024 09:28
    Ivica i Marica
    Izasli protegli noge .eventualno oni malo pismeniji nesto kao zapisivali bla bla truc truc
    Truc
    I foliranje zavrseno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.