Ide se na more: Pojačan saobraćaj na putevima ka Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Grčkoj

Povremeno pojačan soabraćaj danas se očekuje na putevima prema Severnoj Makedoniji, Grčkoj i Crnoj Gori, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).
Ide se na more: Pojačan saobraćaj na putevima ka Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Grčkoj
Foto: 021.rs

U Srbiji će danas biti letnji uslovi vožnje, sa temperaturom oko 33 stepena. AMSS apeluje na vozače da na put kreću u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima.

Na brojnim mestima, zbog radova i odrona, saobraćaj se odvija pod posebnim režimom.
Na naplatnim rampama nema zadržavanja.
 
Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.
 
Kamioni na prelazu Batrovci čekaju oko sedam sati.
  • Цане

    07.06.2024 09:11
    @J
    У праву сте,о продуженим викендима,спајањем одмора и сл.боље неписати! Отићи колима на море,за то треба имати пара,очито да их већина има и одлично живе! Нико мени није крив,што сам пензионер са 42 хиљаде и нигде немогу јер нема пара!
  • J

    07.06.2024 07:57
    J
    I posle pricaju lose se zivi u Srbiji. Lose zive neproduktuvni ljudi koji nerade iz nekih razloga sve ostalo u granicama pristojnosti dok dobar deo i vise od toga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.