Poslanica SSP: Sramna izjava Lončara, pacijenti račune već imaju, jer moraju da se leče privatno

Narodna poslanica Stranke slobode i pravde Jelena Spirić ocenila je sramnom izjavu ministra zdravlja Zlatibora Lončara da treba pacijentima davati račune kako bi videli koliko košta lečenje.
Poslanica SSP: Sramna izjava Lončara, pacijenti račune već imaju, jer moraju da se leče privatno
Foto: Pixabay
Ona je poručila da račune već imaju, ali sa privatnih klinika, jer je gotovo nemoguće dobiti termin u državnim.
 
Dodala je da je i sama imala takvo iskustvo. 
"Jedna sam od njih, vraćena sa Klinike KBC-a uz obrazloženje da nema termina za magnetnu rezonancu ove godine, niti se zakazuju u narednoj. Nakon sedam godina kontrolnih snimanja, vraćena sam bez ikakvog papira i potvrde o razlozima, čak i od svoje lekarke, bivše ministarke zdravlja Grujičić", navela je Spirić. 
Ona navodi i da pacijenti "na rezultate biopsije moraju čekati mesec dana, dok su rezultati u privatnim klinikama gotovi za jedan dan". 
 
"Ministre Lončar, ljubav prema domovini se ne dokazuje obmotavanjem u zastave, već brigom za zdravlje i živote ljudi, jer bez njih nema ni napretka ni države", zaključila je Spirić. 
  • Dvj

    08.06.2024 13:58
    Privatno sve
    Da se ukine obavezno socijalno osiguranje a mi da se lečimo gde hoćemo za naš movac.
    Organizacija zdravstva je očaj. Zato i imamo toliko bolesnih i ljudi umiru jer ne mogu da dodju do lekara.
    Preventiva 0, nula, ništica.
  • Ratko

    08.06.2024 12:30
    Laf u srcu!
    Raspad sistema!
  • B

    08.06.2024 10:11
    @Nikola
    Konstantan i glup komentar, nismo svi glasali za SNS,
    a nije bilo bolje ni za DS-a. Inace Loncar je partijski kadar bio pre nego sto je SNS nastao. Ovi bitniji sto su glasali za SNS svakako zakazu operaciju u roku od nedelju dana i ne bleje na 021.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.