Tepić: Sa ovakvim izbornim uslovima Vučić će vladati kao Erdogan, 20 godina

Marinika Tepić kaže da su događaji prošle nedelje jasno pokazali da ono što je organizovano nisu bili izbori i da sa ovakvim izbornim uslovima Vučić može da vlada kao Erdogan, 20 godina.
Tepić: Sa ovakvim izbornim uslovima Vučić će vladati kao Erdogan, 20 godina
Foto: 021.rs
Potpredsednica Stranke slobode i pravde je za list Danas rekla i da se pokazalo da "ako opozicija zajedno ne dovrši posao borbe za izborne uslove koje je započela, život će biti kao u tamnom vilajetu koji iznova i iznova režira Aleksandar Vučić, 'pobeđujući' uz pomoć lopovluka, ucena, kupovine glasova i medijskih manipulacija".
 
"Znali smo da ako tražimo odlaganje izbora na jesen sa boljim uslovima, da Vučić neće smeti da sa Nestorovićem i lažnim listama organizuje izbore. U takvoj pat poziciji u kojoj je bio Vučić, deo kolega odlučio je da od svih ovih očekivanja okrene glavu", rekla je Tepić.
Dodala je da svako ko kaže da bi se u Beogradu pobedilo da su svi iz opozicije izašli zajedno, zna da to nije tačno.
 
"Vučić bi samo ukrao još više. Spreman je da ukrade koliko mu je potrebno glasova", naglasila je Tepić.
Istakla je da je deo opozicije koji nije izašao na izbore upozoravao i pre 2. juna da će ponovo doći do krađe i neregularnosti.
 
"Svi, od ODIHR, domaći i srani posmatrači su istakli brojne nepravilnosti osim Vučića i američkog ambasadora Hila, koji objašnjavaju da su izbori regularni", podvukla je Tepić.
 
Ona je na pitanje da li oseća odgovornost što opozicija nije bolje prošla na izborima rekla da je odgovornost na onima koji su obmanuli građane da je pobeda bila moguća.
 
"Naša odgovornost je samo zbog toga što im nismo možda jasnije i snažnije predočili šta ih čeka i što smo, na žalost, bili prinuđeni da gledamo čemu su se izložili 2. juna", zaključila je Tepić.
  • Voja

    12.06.2024 09:27
    Izbori
    Da smo samo malo istočnije pozicionirani ne bi ni imali izbore.Ovako samo mora formalno da ih sprovodi.
  • Apricus

    11.06.2024 21:27
    Bez morala i časti 2
    Ej botovi, da li ste svesni da sramotite ne samo sebe već i ostavljate loš primer svojoj deci ako ih imate? Da posredno kreirate autokratsko fašističko društvo gde će jedna grupa da ugnjetava drugu na sve moguće načine i sve nepravde će morati ćutke da se podnose jer nema nikoga ko će da nas zaštiti od njihove bahatosti i pohlepe? Možda vam je danas relativno dobro jer ste se uvalili u neku državnu firmu gde ste dobro plaćeni za ovaj beščasni "rad" ali neće to trajati zauvek. Jednog dana će sve to da se uruši a vi ćete biti samo jedan običan bot koji je odavno zaboravio šta znači biti pravi čovek u svakom smislu. Ali tada će biti prekasno za sve, neće vam pomoći ni posipanje pepelom po glavi jer ste previše štete napravili društvu u celini.
  • Apricus

    11.06.2024 21:24
    Bez morala i časti
    Ej botovi, pa vi i sada radite prekovremeno, čak i nedeljom! Prošli su namešteni izbori a vi i dalje botujete za režim. Vaš diktator mora da je baš uplašen kada u "veličanstvenoj izbornoj pobedi čistoj kao suza" se i dalje oseća kao da će ga neko svaki čas skinuti sa vlasti. A i vi da li se nakon nečasnog parazitskog posla koji svaki dan obavljate ponekad pogledate u ogledalo i zapitate se koliko ste nisko pali. Ili ste obraz, čast i moral odavno izgubili pa sada više i ne znate šta je to istina, poštenje i ljudsko dostojanstvo. Pa su za vas te odlike čestitog čoveka postale misaona imenica a vaši uzori korumpirani političari,vulgarne pevačice i medijski poltroni kao što su Željko Mitrović, Nebojša Krstić, Milomir Marić, Milorad Vučelić, Dragan J. Vučićević Dragoslav Bokan, Jovana Jeremić, Sarapa i ostali besramni likovi na medijskoj sceni Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija