Vučić najavio: Ambasada SAD u BiH će danas dobiti odgovor, a dobiće i pitanja, biće zanimljiv dan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sinoć da će američka ambasada u Sarajevu danas dobiti odgovor.
"Američka ambasada u Sarajevu je rekla svoje. Sutra će dobiti odgovor. Prvi put ću kao predsednik Srbije da im postavim pitanja, a verujte mi, odgovor neće imati, iako se tiče baš Dejtonskog sporazuma", naveo je Vućić na Instagramu.
On je dodao da će dan biti zanimljiv.
"Problem je u tome što oni nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao ni lideri koji ne žele da se dodvoravaju njima, već da brane interese sopstvenog naroda. Biće zanimljiv dan, a malo mi je falilo da pomislim da su dovoljno pametni u @usembašybih da ne komentarišu Sabor i da se ne sramote. Ovako, sledi odgovor. Postoji jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu...", istakao je predsednik.
 
Pored teksta, na profilu predsednika Srbije okačen je i tekst sa naslovom "Ambasada SAD u BiH: Zaključci Svesrpskog sabora su napad na Dejtonski mirovni sporazum".
  • Ivan

    11.06.2024 17:55
    Kurčenje
    Izjava za novine i SNS glasače. Sve zavisi od Hila, šta će i kako će. Tako je visoki predstavnik objasnio i srpskoj opoziciji da je vreme za razdruživanje, kako mu pulena ne bi skinuli sa trona.
  • Hećim

    11.06.2024 17:41
    Nedirajte Vučića ,
    Vučić se bori za svoj narod i svoju drzavu
  • Particulare matter

    11.06.2024 17:05
    Ovaj Šešeljev đak, širiitelj srpske nesreće trči naokolo i svima nam lupa žig primitivizma, zla i divljaštva na čelo. Ne sme čovek zbog njegove politike nigde u svetu da kaže da je Srbin. Prostak kojeg se svako normalan stidi. Magnet za nesreću ovog naroda.
    .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ruski kulturni centar otvoren u Čačku

Ruski kulturni centar, koji će imati školu ruskog jezika, biblioteku s delima autora iz te zemlje i kancelarije za kulturno-ekonomsku saradnju i za rusku nacionalnu manjinu, otvoren je u Čačku.