Volonter u prihvatilištu osumnjičen za ubijanje životinja: Nađeno 25 leševa pasa

Policija u Velikom Gradištu uhapsila je S. D. (38) iz tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.
Volonter u prihvatilištu osumnjičen za ubijanje životinja: Nađeno 25 leševa pasa
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je kao volonter u jednom prihvatilištu za pse u Velikom Gradištu, neadekvatnim postupanjem doprineo da dođe do toga da veliki broj pasa ugine, navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija je, 4. juna ove godine, po prijavi, u prihvatilištu zatekla oko 40 živih i 25 leševa pasa u fazi raspadanja.

Veterinar i republička veterinarska inspektorka su se izjasnili da su psi preminuli usled nedostatka vode i hrane u dužem vremenskom periodu.
 
Preživelim psima je pružena adekvatna veterinarska pomoć.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu. 
  • Lily

    12.06.2024 23:00
    Volonter
    Pa zar je o celom azilu brinuo jedan volonter? Ko je vlasnik, ako je azil registrovan morao je da ima stalno zaposlene. Ko je oslobođen odgovornosti?
  • A

    12.06.2024 22:57
    Makar 20 godina…
  • /

    12.06.2024 22:31
    /
    iz kog puta su pristali da izadju na teren

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija