Potkradala dve firme: Za 13 godina sebi uplatila 42 miliona dinara

Policija je u Kraljevu uhapsila G.O. (52) zbog sumnje da je zloupotrebila položaj odgovornog lica.
Potkradala dve firme: Za 13 godina sebi uplatila 42 miliona dinara
Foto: 021.rs
Ona se sumnjiči da je, kao odgovorno lice u dve firme iz Čačka, u periodu od februara 2010. do sredine jula prošle godine, prilikom isplate zarade radnicima, sačinjavala dodatne naloge za prenos i elektronskim putem vršila isplate.
Tako je sa računa tih firmi prenela ukupno 42.061.409 dinara na svoje račune, iako taj novac nije predstavljao njenu zaradu.
Takođe, kako se sumnja, ona je te neosnovane isplate novca sa računa firmi knjigovodstveno prikrila tako što je, prilikom knjiženja, zarade i naknade zarada uvećavala za iznose koje je uplatila na svoje tekuće račune.
 
Ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena u tužilaštvo.
  • Hahahaha

    14.06.2024 07:45
    Ova
    Srbija je prebogata koliko je nikogovići kradu...Da se svim lopovima od 1990 god oduzme imovina koja je pokradena narodu , a njih sve u rudnike i kamenolome da odmene poštenu radničku klasu ovo se nikada nebi dešavalo. Vlasnici i gazde Srbije i njene imovine LOPOVI.
  • Kostica

    14.06.2024 03:12
    Eee, da je pravde
    ... bila bi ministarka u Vladi.
  • Ružica

    13.06.2024 22:17
    Ma ona je to samo kraduckala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.