Počelo suđenje maloletnicima za ubistvo brata potpredsednika Vlade FBiH

Suđenje dvojici maloletnika koji su optuženi da su krajem maja u parku ubili brata predsednika Vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića počeo je pred Višim sudom u Beogradu.
Počelo suđenje maloletnicima za ubistvo brata potpredsednika Vlade FBiH
Foto: 021.rs
Sedamnaestogodišnjak i šesanestogodišnjak sumnjiče se da su ubili Đorđa Mijatovića u parku na Voždovcu, a kako piše Nova.rs, stariji je u policiji priznao delo koje mu se stavlja na teret.
 
Portal Nova.rs objavio je da na današnjem pripremnom postupku treba da budu saslušani svedoci.
Portal Nova.rs objavio je da na današnjem pripremnom postupku treba da budu saslušani svedoci.
Osumnjičeni se terete da su Đorđu Mijatoviću naneli teške telesne povrede od kojih je preminuo u bolnici, a njima za ovo krivično delo preti kazna do 10 godina maloletničkog zatvora.
 
Jedan od maloletnika je na saslušanju kod sudije za maloletnike Višeg suda u Beogradu ispričao je šta se dogodilo tog dana, navodi Nova.rs.
  • zzz

    18.06.2024 18:50
    A mogu i da produže
    Treba da dobiju svih 10 godina maloletničkog zatvora.
  • Mićo

    18.06.2024 18:31
    U bog te maz'o kako sistem ekpresno radi kad su u pitanju političari i njihovi rođaci.
  • Zebra

    18.06.2024 18:20
    A da ih pustimo? Aaa? Biće oni korisni sledeći put na mostovima. Pa fina deca, šteta da trunu u zatvoru ili nekoj ustanovi. Svakome se desi da ubije, neki na naplatnoj rampi, neki na pešačkom, neki ovako, dešava se…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kurti: Tri uslova sam postavio Vučiću

Kosovski premijer Aljbin Kurti potvrdio je da je tražio ispunjenje tri uslova koja je postavio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kako bi bio održan trilateralni sastanak u Briselu.