Završeni izbori u Beogradu: GIK usvojila rešenje o dodeli odborničkih mandata

Gradska izborna komisija (GIK) usvojila je rešenje o dodeli odborničkih mandata u Skupštini grada Beograda.
Završeni izbori u Beogradu: GIK usvojila rešenje o dodeli odborničkih mandata
Foto: 021.rs
Ovo je uradila na osnovu ukupnog izveštaja o rezultatima izbora održanih 2. juna.
GIK je na današnjoj sednici usvojila i izveštaj o sprovedenim izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, preneo je gradski sajt Beoinfo.

Predsednik GIK-a Zoran Lukić rekao je da su time završeni izbori za odbornike Skupštine grada Beograda i da su se stekli uslovi za konstituisanje gradske skupštine.

  • @sremac

    19.06.2024 16:55
    To je glavna tema poslednjih dana. On je uveren da će se ona povuci jer kako kaže “on je zaslužan za cvetanje Kamenice” a ona ga je na kvaran način izbacila iz mesne zajednice i otela mu platu.
  • Sremac

    19.06.2024 11:54
    Kamenca
    A u Novom Sadu?
    Lasica ako ne bude odbornik biće opasno. Već kaže da će Marija Milanković da se povuče jer je član saveta mz pa neće moći da bude odbornik.
    Taman da oslobodi njemu poziciju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.