Pritvor zbog nanošenja teških povreda: Pretukao muškarca koji je slao poruke maloletnom detetu

Dežurni javni tužilac Prvog osnovnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje od 48 sati D. G. (57) osumjičenom za nanošenje teških telesnih povreda.
Pritvor zbog nanošenja teških povreda: Pretukao muškarca koji je slao poruke maloletnom detetu
Foto: 021.rs

Kako je saopšteno iz Prvog OJT, krivično delo je izršio tako što je, prethodno izrevoltiran što je oštećeni slao poruke ćerki (13 godina) od njegove partnerke neprimerene sadržine, došao ispred kafane u kojoj se nalazio oštećeni.

Tom prilikom naneo mu je višestruke povrede, nakon čega je oštećeni prevezen u UC gde mu je konstatovan prelom četvrtog lumbalnog kičmenog pršljena i pucanje slezine zbog čega je hitno operisan.
Nakon saslušanja osumnjičenog, dežurni javni tužilac će doneti odluku o daljem postupanju, odnosno o predlogu za određivanje pritvora prema osumnjičenom i daljim dokaznim radnjama.
 
Naloženo je da se u odnosu na oštećenog A. J. (37) podnese krivična prijava zbog krivičnog dela Polno uznemiravanje.
  • zoki

    20.06.2024 01:15
    Bas smo krvoločni.
  • Musaši

    19.06.2024 08:03
    Strašno je što sami treba da se lečimo, obrazujemo i štitimo.
  • NS

    19.06.2024 06:44
    Nasilnici i ubice su zaštićeni kao beli medvedi. Kriv je onaj ko brani sebe ili drugog. Trebao ga je ubiti pa da ga mirno robija. J****m ti zakon zato se i dešava svako zlo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kurti: Tri uslova sam postavio Vučiću

Kosovski premijer Aljbin Kurti potvrdio je da je tražio ispunjenje tri uslova koja je postavio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kako bi bio održan trilateralni sastanak u Briselu.