Petorica državljana Srbije uhapšena u Nemačkoj, zaplenjeno 140 kg marihuane

Policija je u Nemačkoj uhapsila petoricu državljana Srbije.
Petorica državljana Srbije uhapšena u Nemačkoj, zaplenjeno 140 kg marihuane
Foto: Beta/AP (Ilustracija)
Uhapšeni su S. S. (37), S. V. (40), N. M. (31), L. A. (22) i N. T. (28) i oni se nalaze u pritvoru u Nemačkoj, saopštio je MUP Srbije.
Zaplenjeno je 140 kilograma marihuane.
Droga je pronađena prilikom pretresa stanova koje su koristili.
 
Ovo hapšenje je izvedeno nakon višemesečnog rada pripadnika srpske policije i policije nemačke pokrajine Saksonije.
  • B

    19.06.2024 18:26
    eh da je srece
    Pa naucis srpski i ti.
    A bravo za drugaricu, uspela je u zivotu kad veci deo zivota slusa nase dilere sa bmwima od 5000 kubika.
  • Ivan

    19.06.2024 14:55
    Prijateljica iz djetinjstva mi se javila kaze zivi u Njemackoj vec 30 godina i kad sam je upitao sta radi kaze sjedim 8 sati sa slusalicama i slusam telefonske razgovore nasih ljudi posebno ove koji pricaju Srpski i Madjarski i Rumunjski posto zna sve dobro.
    Mjesecima kaze zapisuju razne sifrirane poruke u stilu: Dolazi baka sa unukom prekosutra i slicno a nasi fol frajeri toliko tupi da neznaju da se sve snima i slusa 24 sata na dan 365 dana u godini.
    A njih znate sta izdaje? Koji Njemac kupuje Bmw, Audi, MB sa 5000 kubika? Samo nasi seljoberi znas da ja prodjem pored lokala da svi vide moju limuzinu. Mala palvusica sisata u minici ruka preko prozora vani i telefon u ruci jer nezna da ukljuci wifi ili bluetooth. Ah Balkane moj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.