Dačić: Nadležna ministarstva preduzeće određene mere povodom štrajka u Juri

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas tokom posete Leskovcu da "nije upoznat sa situacijom u fabrici Jura.
Dodao je da "pretpostavlja da će nadležna ministarstva preduzeti određene mere".
On je na pitanje novinara zašto Vlada ne reaguje na štrajk dela radnika te fabrike iz Leskovca istakao da će nadležni sigurno uraditi sve u cilju zaštite interesa radnika, ali i obezbeđenju prava investitora koji dolaze.
"Treba naći najbolje moguće rešenje, poštovati zakonska rešenja i standarde koje propisuje Evropske unija. Nadležna ministarstva sigurno ovu stvar neće ostaviti bez odgovora", zaključio je Dačić.

Teme

Jura
  • Baba Vanga

    20.06.2024 21:17
    Hahaha hahaha" ministarstva će preduzeti mere"! Hahaha hahaha hahaha.. ovaj pingvin nas laže i bruka već 30 godina i i dalje nastavlja to da radi..e jado jadna,ni obraza,ni poštenja nemaš
  • Kuzman

    19.06.2024 19:19
    Glasali ste za Vučićevu bandu pa šta ste očekivali
  • Zemlja čudesa

    19.06.2024 17:48
    Dačić rešava štajkove?
    Poslaće interventnu da prebije štajkače koji se bune protiv tih dobrih ljudi koji su odlučili da investiraju u Srbiji i pomognu pravednu borbu srpskog vladara za rast DžiDiPi-ja, Es-Di-Aja i tome sličnog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ruski kulturni centar otvoren u Čačku

Ruski kulturni centar, koji će imati školu ruskog jezika, biblioteku s delima autora iz te zemlje i kancelarije za kulturno-ekonomsku saradnju i za rusku nacionalnu manjinu, otvoren je u Čačku.