Skupština Beograda verifikovala mandate, Kreni - promeni napustili salu

Skupština grada Beograda, na osnovu izveštaja Verifikacionog odbora, potvrdila je danas na sednici gradske skupštine mandate svih 110 odbornika izabranih 2. juna na lokalnim izborima.
Skupština Beograda verifikovala mandate, Kreni - promeni napustili salu
Foto: 021.rs
Odbornici pokreta "Kreni promeni" odmah potom napustili su skupštinsku salu, kako je ranije i najavio direktor kampanje tog pokreta Savo Manojlović.
Pošto je pomoćnik predsedavajućeg najstarijeg poslanika Tome File bio jedan od najmlađih odbornika iz redova Kreni promeni, pozvan je odbornik sa sledeće liste Biramo Beograd da se pridruži predsedavajućem, ali je lista to odbila.
Učešće u predsedavanju odbio je i pokret Mi snaga naroda, tako da se Fili priključio preostali jedini odbornik Ruske stranke.
 
Pre izbora predsednika skupštine grada, radi pripreme predloga ponovo je određena pauza od 15 minuta.
  • Zoran

    21.06.2024 18:14
    Pa kako misle da se spreme za sledeće izbore ako svoju politiku i predloge ne izlažu tamo gde je i mesto u Skupštini.Ako misle da to rade vičući na ulici,tvitovti po raznim mrežama i stalno govoriti da ništa ne valja grdno greše Ako misle da svoje stavove izlažu kao u Skupštini RS onda je dobro što ne učestvuju u radu gradske.
  • Miki

    21.06.2024 14:12
    Ovo što radi u Srbiji opozicija je ispod svakog ljudskog dostojanstva,samo mi nije jasno zašto je narod glasao za ove strane plaćenike koji su protiv svega ,neka sada vidi kakve je ljude glasao za ostvarenje stranih interesa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.