Mladić izboden u Leskovcu, zadobio rane opasne po život

Mladić iz Leskovca, koji je u četvrtak uveče primljen u Urgentni centar Univerzitetsko-kliničkog centra u Nišu sa više ubodnih rana i povreda abdomena i grudnog koša, u životno ugrožavajućem je stanju
Mladić izboden u Leskovcu, zadobio rane opasne po život
Foto: 021.rs
Pacijent je prethodno hirurški zbrinut u Zdravstvenom centru Leskovac i u UKC Niš je dovezen intubiran, prema rečima lekara.
Hospitalizovan je na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju i nalazi se u teškom, životno ugrožavajućem stanju.
U Policijskoj upravi u Leskovcu se dosad nisu oglasili saopštenjem.
 
Devetnaestogodišnji mladić izboden je pola sata posle ponoći u Niškoj ulici, a za počiniocima se traga, saznaje nezvanično RTS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poskupljuje pretplata za RTS i RTV

Pretplata za RTS i RTV biće 50 dinara skuplja, predviđeno je predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.