EMS: U Srbiji nema problema u snabdevanju strujom kao kod komšija

Elektromreža Srbije (EMS) je objavila da u elektroprenosnom sistemu Srbije nije bilo problema zbog pada sistema u Crnoj Gori danas posle 12 sati.
EMS: U Srbiji nema problema u snabdevanju strujom kao kod komšija
Foto: Pixabay
Bez struje su bile skoro cela Crna Gora, delovi Hrvatske, BiH i Albanije.
 
Korporativna direktorka za komunikacije i razvoj ljudskih potencijala EMS-a Gordana Raković Rudović rekla je agenciji Beta da su svi dalekovodi u Srbiji u pogonu.
"Bilo je problema u regionu, ali za delimični raspad sistema u regionu mi u EMS-u ne znamo uzrok. To će utvrditi kolege iz susednih država", kazala je ona.
Mediji su preneli da je do pada sistema došlo u Crnoj Gori, pa je bez napajanja strujom bilo skoro celo područje Crne Gore, a struju su imali samo Pljevlja i Žabljak.
 
Bez struje su ostali Split, Šibenik, Omiš, Makarska, Dubrovnik, Zadar i brojna ostrva.
 
U Bosni su bez struje, prema navodima medija, bili i Sarajevo, Tuzla, Brčko, Banjaluka, Bijeljina, Mostar, Zenica, kao i Tirana, Drač, Elbasani, Gjirokastra, Kukeši, Leža, Saranda i Skadai u Albaniji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija