Naleteo autom na radnike "Komunalca" u Leskovcu: Jedan poginuo, drugi povređen

Jedan radnik leskovačkog JKP "Komunalac" je poginuo, a drugi je povređen, kada je automobil udario u market u tom gradu kod kog su postavljali vertikalnu signalizaciju.
Naleteo autom na radnike "Komunalca" u Leskovcu: Jedan poginuo, drugi povređen
Foto: 021.rs
Iz Opšte bolnice u Leskovcu potvrdili su agenciji Beta da je 26-godišnji A.T. iz tog grada podlegao povredama koje je zadobio u udesu, koji se oko 00.20 dogodio na raskrsnici Svetoilijske i Ulice Miloša Obilića.
"Imao je srčani zastoj i povredu glave, kod nas je reanimiran. Rađena je laboratorija i pregledi specijalista, a zbog povreda glave prevezen je u UKC Niš. Podgledao je povredama", rekli su u leskovačkoj bolnici.
 
Pema rečima lekara, primljen je tokom noći u Urgentni centar UKC Niš bez znakova vitalnih parametara.
U nesreći je povređen još jedan radnik "Komunalca".
 
"D.M. (64) iz Donjeg Stopanja primljen je sa povredama stomaka, grudi, zadobio je politraume, a nakon dijagnostike i pregleda specijalista prebačen je u hirurški šok u Opštoj bolnici", rekli su iz te zdravstvene ustanove.
 
Policija se povodom te nesreće još uvek nije oglasila.
  • Bmw

    22.06.2024 13:48
    Vozač verovatno nema više od 25 godina i vozio je neku lešinu od BMW ili Audija koji je prešao samo 500.000 u nemačkoj, ali je ovde prodat sa 167.000 km i izgleda kao čaša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poskupljuje pretplata za RTS i RTV

Pretplata za RTS i RTV biće 50 dinara skuplja, predviđeno je predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.