Upadao u stanove na Novom Beogradu i Zemunu i krao šta je stigao: Već 39 puta osuđen

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je 21. juna saslušao uhapšenog K. B. (32) zbog krađa i pokušaja krađa.
Upadao u stanove na Novom Beogradu i Zemunu i krao šta je stigao: Već 39 puta osuđen
Foto: 021.rs
On se tereti da je ušao u nezaključane stanove na teritoriji Novog Beograda i Zemuna u nameri da ukrade pokretne stvari i pribavi sebi protivpravnu imovinsku korist.
On je to činio u junu ove godine.
Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je 39 puta pravnosnažno osuđeno zbog izvršenja imovinskih krivičnih dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu njemu je određen pritvor.
  • Jasika

    23.06.2024 09:19
    Čudo od deteta/čoveka! Sa koliko godina je počeo kad mu je 39 puta suđeno? Da li je i osuđen ili najverovatnije pušten? I sad treba da se osećamo sigurni pored zakona, suda i ,,sudija". Ništa ne funkcioniše u ovoj zemlji za običnog čoveka! Treba biti drzak, agresivan, dobro da podmićuje i biće ugledan gradjani ove zemlje. Sramota!
  • Mićo

    23.06.2024 08:57
    @ZokiNS
    Sramota.
    Umesto da mu povećaju kaznu svaki put kad ponovi isto krivično delo, oni mu verovatno umanje kaznu...
  • ZokiNS

    23.06.2024 07:45
    Svoj svoga
    Kad vi svog pustate 39 puta da radi, ne mogu ni da zamislim koliko ste uzalud studirali pravo i kleli se u pravdu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija