Odbornici "Kreni-promeni" podneli krivičnu prijavu protiv Šapića zbog pokušaja kupovine mandata

Odbornici pokreta "Kreni-promeni" poručili su da Aleksandar Šapić ne treba da bude izabran za gradonačelnika Beograda, jer su oni protiv njega podneli krivičnu prijavu za pokušaj kupovine mandata.
Programski direktor pokreta Savo Manojlović, nakon što je podneo krivičnu prijavu, izjavio je ispred Palate pravde da Šapić treba tu da dođe kako bi dao izjavu, a da će nakon okončanja postupka najverovatnije biti u zatvoru.
 
"Naši odbornici neće prisustvovati današnjoj sednici, mi ovako branimo Srbiju i Beograd institucionalnim putem", rekao je Manojlović navodeći da veruje institucijama, ali ne i onima koji su ih oteli.
Odbornik tog pokreta Milan Ljutovac rekao je da su mu nakon prošlih izbora, na kojima je bio odbornik koalicije "Srbija protiv nasilja", iz SNS nudili mito kako bi ta stranka imala većinu za formiranje vlasti u Beogradu.
Ljutovac je pozvao političare da se u svom radu vode interesima građana što je i način da se pokrenu iz apatije.
 
Krivičnom prijavom su obuhvaćeni i šef Šapićevog kabineta Nenad Milovanović i još jedan član SNS.
  • Steva

    24.06.2024 16:43
    Kad opozicija počne da troši samo deo energije koju troši na kojekave gluposti i počne da gradjanima predstavi svoje konkretne političke ideje i projekte možda i dobije neki glas više na izborima.Ako ovako nastavi nestaće.
  • 9

    24.06.2024 13:26
    Može može dva puta
    S tim da je drugi put Strazbur a onda sledi zaplena imovine a možda i zabrana kretanja po EU što će gangulu poprilično da potrefi . A i treba kad nekretnine kupuje kod NATO agresora , a ne u domoljubnoj majčici Rusiji.
  • Limanc

    24.06.2024 10:52
    I sta sa tim misle da ce uraditi? Krivicna prijava ce biti odbacena kao neosnovana ili nesto slicno a kad se to desi za isto delo ga ne mozes teretiti dva puta jer je prethodna prijava odbacena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.