Leskovčanin vozio bicikl sa 4,93 promila alkohola

Policija je u Leskovcu, Lebanu i Medveđi tokom vikenda zadržala sedmoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.
Leskovčanin vozio bicikl sa 4,93 promila alkohola
Foto: 021.rs
Zadržan je i jedan vozač koji je odbio da se podvrgne utvrđivanju prisustva alkohola odnosno psihoaktivnih supstanci, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.
 
Kako je navedeno, policija u Leskovcu isključila je iz saobraćaja biciklistu (51) koji je vozio sa 4,93 promila alkohola u organizmu. 
 
Zadržan je i vozač bicikla koji je bio pod dejstvom kokaina, marihuane i amfetamina.
Iz saobraćaja je isključen i vozač (39) "zastave" koji je vozio sa 1,52 promila akohola, dvojica vozača "golfova" (27 i 26 godina) koji su vozili sa 1,44 i 1,34 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetšetogodišnji vozač "audija" koji je imao 1,97 promila alkohola.
 
Saobraćajna policija u Medveći isključila je četrdesetčetvorogodišnjeg vozača automobila "volvo" koji je imao 1,61 promila alkohola.
U Lebanu je iz saobraćaja isključen vozač (37) "opela" koji je odbio da se podvrgne utvrđivanju prisustva alkohola u organizmu odnosno psihoaktivnih supstanci.
 
Protiv ovih vozača će biti podnete prekršajne prijave, navodi se u saopštenju.
 
Saobraćajna policija tokom vikenda alkotestirala je ukupno 792 vozača.
  • Petar

    24.06.2024 20:29
    Pod hitno
    Oduzeti biciklo
  • S56

    24.06.2024 20:20
    Verovali ili ne
    Biciklista je imao i malo krvi u alkoholu.
  • Eon

    24.06.2024 20:17
    Srpski Superhik
    Čoveka treba odlikovati i obavestiti Ginisa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ruski kulturni centar otvoren u Čačku

Ruski kulturni centar, koji će imati školu ruskog jezika, biblioteku s delima autora iz te zemlje i kancelarije za kulturno-ekonomsku saradnju i za rusku nacionalnu manjinu, otvoren je u Čačku.