Brnabić: Vučić je bio očajan što su naši fudbaleri na prvenstvo u Nemačku išli hrvatskim avionom

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je fudbalska reprezentacija Srbije otputovala u Nemačku na Evropsko prvenstvo hrvatskim avionom.
Brnabić: Vučić je bio očajan što su naši fudbaleri na prvenstvo u Nemačku išli hrvatskim avionom
Foto: Instagram (Buducnostsrbijeav)
Kako je rekla, predsednik Srbije Aleksandar Vučić (koji je ušao u avion da isprati fudbalere) bio je očajan zbog toga.
"To je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Er Srbiju i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion da se vidi Er Srbija, to je i naš ponos", rekla je Brnabić, gostujući na TV Hepi.
Ona je navela da se o tome prethodnih dana nije govorilo kako se ne bi fokus javnosti prebacivao sa podrške fudbalskoj reprezentaciji na druge teme i da misli da je to bila ispravna odluka.
 
Brnabić je dodala da "apsolutno treba utvrditi kako se to desilo i ko je odgovaran" za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom.
  • Mbm

    26.06.2024 18:52
    Devojcica plakala
    Cime se ova neostvarena zena bavi, izizev tweet her baby i sta je ko rekao?!
  • Rumeni

    26.06.2024 17:11
    Reče
    Reče ona koja ima i HRV pasoš...
  • Sasa

    26.06.2024 16:52
    A sto je bio ocajan? Izdao je Srbe u krajini, izdao je kosovo, izdao je sve i opljackao Srebiju. Ambasador se iz USA vratio avionom americke vojske.... Ovo je sitnica spram svega sto je uradio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Momčilo Karan

Momčilo Karan, dugogodišnji novinar, pisac i član Udruženja novinara Srbije (UNS) preminuo je juče u Beogradu, u 64. godini.