SSP: Da li je u Minhenu zbog izazivanja nereda i tuče sa policijom uhapšen Nenad Radić?

Potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Tijana Šerbula pitala je danas da li je u Minhenu zbog izazivanja nereda, tuče sa policijom i paljenja baklji uhapšen Nenad Radić.
SSP: Da li je u Minhenu zbog izazivanja nereda i tuče sa policijom uhapšen Nenad Radić?
Foto: Beta/AP
U pitanju je sadašnji direktor Elektroizgradnje, a bivši Šapićev sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu i kandidat za predsednika opštine Zvezdara.
"Ako jeste Nenad Radić, to samo pokazuje da su naprednjački istaknuti kadrovi zapravo huligani sakriveni u skupa odela", izjavila je Šerbula.
Ona je istakla da kada se sledeći put desi neko nasilje u školama, "treba da se setimo divljanja Nenada Radića po Nemačkoj, ali i sadašnje sekretarke za obrazovanje Aleksandre Čamagić koja je osumnjičena da je proneverila pet miliona evra na račun prevencije vršnjačkog nasilja".
 
"To je ono što Šapić i ekipa nude Beograđanima nakon što su im pokrali glasove u nameštenim izborima. I to ne može da prođe jer je Beograd bio i biće grad pristojnih ljudi koji prezire zaštićene huligane i lopove", navodi Šerbula u saopštenju.
  • Професор

    26.06.2024 14:24
    Колико сте необавештен са оваквом критиком то је за неверовати. Па ви само подижете рејтинг СНС-у а желите супротно.
  • Јованка

    26.06.2024 14:13
    Могли су Вулине и Вучевиће стрпати у апс док не објасне о чијем трошку су боравили у Минхену док се грађани боре са инфлацијом у Србији
  • Рајка спремаљка

    26.06.2024 13:12
    А не ухићен је Радић Неша свака случајност је случајна са случајношћу

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija