FOTO Bivši gradski sekretar potvrdio da je priveden u Minhenu: Podsećam na nekog koga traže

Direktor Elektroizgradnje i bivši gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Nenad Radić potvrdio je za Insajder da je u utorak 25. juna priveden u Minhenu.
FOTO Bivši gradski sekretar potvrdio da je priveden u Minhenu: Podsećam na nekog koga traže
Foto: Beta/AP
Prema njegovim rečima, privođenje se dogodilo pre incidenta u centru glavnog grada Bavarske, kada su pristalice naše selekcije došle u sukob sa nemačkom policijom.
 
"Na objavljenoj fotografiji se nalazim ja. Priveden sam kako bi se proverio i utvrdio moj indentitet, jer sam likom podsećao na nekoga koga je policija trazila. Sve ovo se dešava pre bilo kakvih incidenata. Nakon utvrđivanja mog indentiteta, nakon 15 minuta, odmah sam pušten uz izvinjenje nemačke policije", kaže Radić za Insajder.
Prema njegovim rečima, kada su ga organi reda pustili, on se uputio na stadion, gde je gledao utakmicu reprezentacija Srbije i Danske.
"Napominjem da nisam učestvovao ni u kakvom incidentu ili ne daj bože tuči", dodaje Radić.
 
 
Nenad Radić je član Srpske napredne stranke na Zvezdari, a na prethodnim lokalnim izborima postao je odbornik u lokalnom parlamentu. Trenutno obavlja funkciju direktora Elektroizgradnje.
 
Prethodno, od avgusta 2022. do septembra 2023. bio je na čelu gradskog sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu.
  • Direktor

    26.06.2024 21:53
    Podseca
    Objektivno i podseća na " kontrovezne biznismene"
  • Gorki

    26.06.2024 20:04
    svestrano
    Malo prosveta, malo Elektroizgradnja.
    Ili su baš svestrani ili nemaju pojma, pa ih guraju bilo gde, samo ćup da im povere.
  • Vlada

    26.06.2024 19:51
    To su ti naprednjački kadrovi
    Sve sam pošten svet. Huligani i kriminalci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Momčilo Karan

Momčilo Karan, dugogodišnji novinar, pisac i član Udruženja novinara Srbije (UNS) preminuo je juče u Beogradu, u 64. godini.