Dačić: Preminula i druga osoba povređena u prevrtanju traktora

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić saopštio je da je preminula i druga osoba povređena u prevrtanju traktora kod Prokuplja.
Dačić: Preminula i druga osoba povređena u prevrtanju traktora
Foto: 021.rs

"Sinoć je, u UKC u Nišu, preminuo od povreda i vozač traktora I.P. (69) iz Gornje Bresnice kod Prokuplja", naveo je Dačić.

On je i sinoć objavio informacije o toj nesreći, negirajući da se radilo o udaru groma.
"Uviđajem nije utvrđeno da je došlo do udara groma u traktor, već da je oko 17.30 došlo do prevrtanja traktora zbog terena i vremenskih uslova", saopštio je ministar.
 
Kako je navedeno u saopštenju, traktor je vukao prikolicu ručne izrade sa drvima, na šumskom putu napravljenom za izvlačenje drva.
  • Zemlja čudesa

    27.06.2024 11:45
    Edge the trafficman
    Ljudi, to je pripravnički, tek je stigao u MUP, prvo idu lakši poslovi. Za 20-25 godina će se baviti švercom droge, pranjem para, krađom državne imovine, korupcijom... Samo polako, biće nešto od njega, ima potencijal.
  • Jacovitti

    27.06.2024 08:49
    Jutros je neka bakica išla Temerinskom. Da možda nije rešila da pređe ulicu?
    Zna li se šta ministre?
  • NS

    27.06.2024 08:22
    Oće li sada Dačić da izveštava o svim saobraćajkama sa tragičnim ishodom? Samo pitam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija