Određeno zadržavanje producentkinji sa Pinka: Devojčica teško povređena na pešačkom

Petnaestogodišnja devojčica teško je povređena sinoć u udesu na Voždovcu. Mediji pišu da je na nju naletela producentkinja sa televizije Pink.
Određeno zadržavanje producentkinji sa Pinka: Devojčica teško povređena na pešačkom
Foto: 021.rs
MUP je saopštio da je Beogradska policija uhapsila N.K. (44) zbog sumnje da je počinila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Sumnja se da je ona, sinoć oko 23.10h, automobilom marke "škoda skala", na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici vojvode Stepe, naletela na petnaestogodišnju devojčicu koja je s teškim povredama prevezena na Vojnomedicinsku akademiju, gde je zadržana na lečenju, navode iz MUP-a.
 
Alkotestiranjem je utvrđeno da je N.K. imala 1,02 promila alkohola u organizmu.
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
Glavni dežurni hirurg Vojno-medicinske akademije pukovnik prof. dr Nebojša Marić rekao je za RTS da je sinoć, prilikom prelaska pešačkog prelaza, devojčica povređena prilikom kontakta sa motornim vozilom.
 
"Radi se o kompleksnoj politraumatskoj povredi koja je na zbrinjavanju. Primljena je i obrađena od strane naših ortopeda i neurohirurga. Nalazi se na jedinici intenzivne nege, pod nadzorom naših intenzivista. Trenutno je na mehaničkoj ventilaciji. Rade se procene i dijagnostičke pripreme radi eventualne procene da li da se primenjuju hirurške intervencije tokom prepodneva ili tokom dana", rekao je profesor Marić.

Njeno stanje je sada stabilno.
Javnost je o udesu prvo obavestila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. 
 
Televizija Pink se nije oglašavala povodom tvrdnji da je njihova zaposlena učestvovala u udesu.

Teme

udes
  • Realno

    29.06.2024 05:29
    Pokusaj ubistva
    Kriva je skroz jer je bila pijana da li je uradjen i droga test ili se to zaboravilo nije pomenuto.
  • Jebovam Jamater

    28.06.2024 13:47
    Sve to treba sasjeci (u korjenu).
  • Aleksej

    28.06.2024 07:42
    Srpska Nepismena Stranka
    Ubistvo na naplatnoj rampi, ubistvo na pesackom prelazu, ubistvno Cvijana, ubistvo Olivera, ubistvo cuvara prilikom rusenja Sava Male....

    Pa sta je onda jedmo malo gazenje sa tezim povredama.... ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija