GSP Beograd: Snimak na kome se vidi vozač koji odbija da spusti rampu nastao 2020.

GSP Beograd saopštio je da je snimak koji ovih dana kruži društvenim mežama, na kome se vidi vozač koji odbija da spusti rampu i pomogne osobi sa invaliditetom da uđe u autobus, nastao 2020. godine.
GSP Beograd: Snimak na kome se vidi vozač koji odbija da spusti rampu nastao 2020.
Foto: 021.rs (Ilustracija)
GSP navodi da se na snimku jasno vidi stari sistem za validiranje karata, kao i da su utvrdili garažni broj vozila, liniju i vreme nastanka snimka.
Iz GSP su dodali da taj vozač ne radi u tom preduzeću već dve godine i da je njegov postupak krajnje neprofesionalan, neljudski i za svaku osudu i sankcionisanje.
Oni su pozvali sve korisnike usluga da svoje primedbe pre objavljivanja na društvenim mrežama upute tom preduzeću preko kontakt forme postavljene na sajtu.
  • pajo patak

    27.06.2024 15:08
    garant štamparska greška
    kakve 2020., garant 2002. kada je žuta aždaja bila na vlasti.
  • milicica

    27.06.2024 14:28
    @ Nikola
    Vazno je pljuvati iako se recimo nije ni oglasio gradonacelnik a sramote nema i SRBIJI JER NIKO NE ODGOVARA A MOZE RECI I OBJAVITI STA HOCE A ISTINA NIKOG NE ZANIMA.
  • Gimme Shelter

    27.06.2024 11:57
    I mi sada trebamo da poverujemo u ovakvo precizno objasnjenje gradonacelnika Doktora Šapica!!? Zasto onda kasni objasnjenje 2 godine,zasto nismo dve godine čuli šta je GSP i grad preduzeo protiv takvih bahatih bezobraznih vozača??
    Svim iz GSP i Grada Beograda uključenim u ovo objašnjenja i u ovaj stravicano neljudski slučaj zelim da sede bar 3 dana u invalidskim kolicima,pa da vide kako je živeti kao invalid u srbiji!! Da nauče da budu ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija