Otvoren 200. Univerexport: Oko 9.000 artikala na raspolaganju kupcima u Paraćinu

Kompanija Univerexport otvorila je 200. maloprodajni objekat.
Otvoren 200. Univerexport: Oko 9.000 artikala na raspolaganju kupcima u Paraćinu
Foto: Promo
Jubilarni objekat otvoren je u Paraćinu i to je ujedno prvi objekat u ovom gradu koji se nalazi u Pomoravskom okrugu.
 
Povodom otvaranja su pripremljene posebne pogodnosti i pokloni, ali i promocija i degustacija delikatesa brenda Bačka, a sve to u cilju obeležavanja ovog važnog događaja za kompaniju, zajedno sa potrošačima.
Prvi Univerexport u Paraćinu, na adresi Vojvode Mišića 78, odlikuje prostranost koja doprinosi konfornoj kupovini.
 
Objekat se prostire na blizu 900 kvadrata prodajnog prostora u kojem je pažljivo sortirano oko 9.000 artikala iz različitih kategorija. 
U želji da sve stanovnike Paraćina upozna sa proizvodima iz lične proizvodnje, Univerexport je na dan otvaranja pripremio i degustaciju delikatesa brenda Bačka, dok će do 3. jula za sve kupovine delikatesa Bačka u vrednosti od preko 499 dinara potrošači dobijati poklon Bačka posudu.
 
Kompanija Univerexport uvek sa posebnim ponosom ističe brend Bačka, jer je u asortimanu brenda dostupno sveže meso i mesni delikatesi isključivo domaće proizvodnje.
 
Pored Bačke, u asortimanu lične proizvodnje su i organski Organa proizvodi, a sa Univerexport-om u Paraćin su stigle i robne marke ove kompanije: Baš Baš, Daj Daj i Naše najbolje. Univerexport robne marke odlikuje sjajan odnos cene i kvaliteta, kao i širok asortiman proizvoda u koje se ubrajaju sladoledi, delikatesi, grickalice, kućna hemija i još mnogo toga. 
 
Potrošače su na sam dan otvaranja dočekali i pokloni u vidu 200 poklon paketa i 200 cegera, dok je tokom dana otvaranja svaka 50. kupovina besplatna. Pored svih pogodnosti kompanija Univerexport pripremila je i posebnu akciju koja važi samo u ovom objektu i to do 10.7.
 
Dolaskom u Paraćin kompanija Univerexport je pored odličnih akcija, lične, domaće proizvodnje, robnih marki i široke ponude, donela i 18 novih radnih mesta, pa će Paraćince svakog dana od 7 do 22h dočekivati njihovi sugrađani u novootvorenom Univerexport-u.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija