Pokušano krijumčarenje više od 430.000 psihoaktivnih tableta

Na graničnom prelazu Bezdan, sprečen je pokušaj krijumčarenja više od 430.000 psihoaktivnih tableta.
Pokušano krijumčarenje više od 430.000 psihoaktivnih tableta
Foto: Uprava carine
Tablete su bile sakrivene u tovaru prijavljene robe u jednom kamionu, čije je krajnje odredište bila Nemačka, saopštila je Uprava carina.
Slučaj je otkriven kada je, prilikom redovne kontrole na izlazu iz zemlje, za detaljan pregled izdvojen kamion natovaren uredno prijavljenim metalnim kontejnerima, jer je uočeno da je carinska plomba na tovarnom delu oštećena.
Među prijavljenom robom u tovarnom delu pronađeno je više kartonskih kutija u kojima su se nalazili blisteri psihoaktivnih tableta.
 
Utvrđeno je da se radi o 433.970 tableta lekova "Flormidal", "Lorazepam", "Belbien", "Tramadol" i "Ksalol", koji su na listi psihoaktivnih supstanci.
 
Otkrivene psihoaktivne lekove su zajedno sa vozilom i vozačem preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.
 
  • slobinetu

    29.06.2024 23:34
    И даље без доброг наслова
    Срам вас било! Зар вам ништа није свето?!.
  • baš me zanima

    29.06.2024 17:09
    A odakle im?
  • Veoma

    29.06.2024 16:21
    Veoma
    unosan posao u zadnjih par godina sa Bensedinima Bromazepamima Itd! U Nemackoj na crno se po komadu prodaju od 2 do 5 eura koliko sam cuo. Ovo je sve lako otkriti i poseci ali neka koristi od toga jer je velika para u igri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija