Uhapšena još jedna osoba osumnjičena za terorističko udruživanje

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je u Beogradu uhapšena još jedna osoba zbog sumnje na terorističko udruživanje.
Uhapšena još jedna osoba osumnjičena za terorističko udruživanje
Foto: 021.rs (arhiva)

"U Beogradu je uhapšena još jedna osoba zbog sumnje na terorističko udruživanje. Reč je o 25-godišnjaku iz Beograda", naveo je on.

Dačić je rekao da je uhapšeni muškarac "pre dve godine već hapšen zbog toga što je bio administrator više militantnih grupa na internetu koje su pozivale na džihad".
"Postupak protiv njega se i dalje vodi, a on je pušten iz pritvora. On je posle toga nastavio komunikaciju sa ekstremistima", naveo je Dačić. 
 
Prema njegovim rečima, "uhapšeni je svakodnevno imao komunikaciju i sa ubijenim teroristom, koji je danas ranio žandarma ispred ambasade Izraela, zbog čega se sumnja da je direktno učestvovao u logističkoj podršci i organizaciji ovog terorističkog akta".
 
"Akcija policije se nastavlja na više lokacija u Srbiji", izjavio je ministar Dačić.
  • iguman

    30.06.2024 17:23
    Svi su neodgovorni, pa kako moze država biti ozbiljna. Ovo je imitacija drzave.
  • питање

    29.06.2024 22:49
    Пуштен је и наставио је да ради то што је и радио, а поступак против њега је у току. Да ли ми треба да сматрамо ову државу озбиљном или она уопше више и не постоји, само нам то није нико саопштио.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija