Deset povređenih u sudaru dva vozila na putu Niš - Svrljig

Deset osoba povređeno je u sudaru "tojote" i "folksvagena" niških registarskih tablica koji se jutros u 4.30 sati dogodio na putu Niš-Svrljig.
Deset povređenih u sudaru dva vozila na putu Niš - Svrljig
Foto: 021.rs
U Univerzitetskom kliničkom centru kazali su da su svi pacijenti maksimalno brzo, po svim protokolima zbrinuti od strane lekara Urgentnog centra UKC Niš.
 
Prema navodima lekara, pacijenti imaju uglavnom ortopedske povrede.
"Pacijentu I.I. (40) utvrđene su neurohirurške i ortopedske povrede i hospitalizovan je na Klinici za neurohirurgiju UKC Niš, a jednom pacijentu (39) utvrđene su ortopedske povrede i hirurški je zbrinut", kazali su u UKC Niš.
 
U toj zdravstvenoj ustanovi su dodali da su pacijentima K.S. (27), A. N. (36) i M.N. (19) utvrđene ortopedske povrede i zadržani su na opservaciji. 
"Pacijentu I. Đ (23) utvrđene su povrede grudnog koša i abdomena i naložena je dalja opservacija od strane hirurga. Pacijentkinje S. M. (40) i I. J. (39), kao i pacijenti L.M. (24) i D. P. (19), kompletno su dijagnostički pregledani i u toku su dalji pregledi specijalista", naglasili su u UKC Niš.
 
Policijska uprava u Nišu saopštila je da je uviđaj obavljen i obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, a da saobraćaj na putu Niš-Svrljig nije bio obustavljen. 

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija