Putnici u Londonu čekali više od 24h da polete za Beograd

Putnici u Londonu su od juče ujutru čekali let za Beograd više od 24 časa.
Putnici u Londonu čekali više od 24h da polete za Beograd
Foto: Pixabay (ilustracija)
Trebalo je da putnici juče ujutru u 7.55h polete iz Londona za Beograd, ali su i noć proveli na aerodromu Hitrou, jer je let otkazan, pošto je u avion ušla mačka, javio je N1 jedan od putnika.

"Juče u 7.55h je trebalo da poletimo, ali otkazali su let, jer je u avion, mislim kod pilota ili kopilota, ušla mačka. Rekli su da ćemo poleteti sledećeg dana, dakle danas. Većina nas je noć provela na aerodromu. Danas smo imali informaciju da će avion krenuti posle 11 h, ali nešto pre podneva smo opet dobili informaciju da je let otkazan", rekao je taj putnik.

"Nisu uspeli da izvuku mačku, pa je let otkazan da ne bi nešto ogrebala ili tako nešto. Mislim da su rekli da se let otkazuje iz bezbednosnih razloga. To je možda i malo smešno, ali za nas uopšte nije. Nismo spavali celu noć", ispričao je sagovornik N1.
 
Taj putnik je oko 13.50h rekao da su pred gejtom.
 
"Izgleda da ćemo poleteti. Ne vidim nikakva obeležja na avionu, na bording karta piše da je Air Serbia, ali posada su stranci, tako da ne znam ko zapravo obavlja ovaj let", naveo je on.
  • Nena

    01.07.2024 16:07
    Odšteta
    Avio kompanija je dužna da vam da odštetu za ovoliko kašnjenje. Malo se treba potruditi, namerno je proces komplikovan da bi ljudi odustali (tako je sa svim kompanijama) ali na kraju moraju da plate
  • R49

    30.06.2024 22:55
    Misterija
    Jel u pitanju bila Šredingerova mačka?
  • Doron Jamci

    30.06.2024 20:57
    nije er srbija kasnio
    Samo nije kasnio Air Serbia nego British Airways (konkretno let BA 888).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija