Dačić: Crnogorska policija oduzela telefon supruzi teroriste, biće poslat u Srbiju na veštačenje

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je crnogorska policija obavila razgovor sa suprugom čoveka koji je u subotu ranio žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu.
Dačić: Crnogorska policija oduzela telefon supruzi teroriste, biće poslat u Srbiju na veštačenje
Foto: Beta (Miloš Miškov)
Dačić je rekao da joj je oduzet telefon koji će biti poslat u Srbiju na veštačenje.
 
Gostujući na televiziji Pink Dačić je ocenio da je njen iskaz potvrdio da je reč o terorističkom aktu.
"Ona kaže da je bila u Plavu sa svojim sinom. Stigla joj je video poruka. Njen muž je bio u gradskom prevozu i rekao je da ga taj autobus vodi u raj. Pominjao je Izraelce koji ubijaju muslimane", naveo je Dačić.
 
Pripadnik Žandarmerije M. J. pogođen je u subotu samostrelom u vrat ispred ambasade Izraela u Beogradu. On je pucao u napadača koji je od zadobijenih rana preminuo. Žandarm je operisan u Urgentnom centru i u stabilnom je stanju.
Taj akt proglašen je terorističkim napadom i Ministarsto unutrašnjih poslova podiglo je mere bezbednosti na teritoriji cele Srbije.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da će crveni bezbednosni alarm biti na snazi najverovatnije do utorka, 2. jula i da će se država obračunati sa terorizmom.
  • zztop

    01.07.2024 13:22
    Dačiću nadam se da će neko jednom proveriti i vaše telefone pre nego što ih bacite u dunav il savu ...
  • moki

    01.07.2024 11:36
    zajebavate se masno
    Predstava za tupavu masu koja ne zna da misli svojom glavom, a takva je nažalost većina u nas....
  • Gimme Shelter

    01.07.2024 10:35
    Banana
    Dačić i Vučić su rekli da je to akt terorizma!!? Tuzilac tek nakon istrage izdaje saopštenje i objavljuje da li je ili nije neko deli teroristički napad ili ne.
    U ovom slucaju mi imamo čoveka koji je u neradan dan kada nikoga nema u ambasadi dosao naoruzan amaterskim samostrelom od 3000dinara i gadjao ne ambasadu,već policajca,te ja sumnjam da su njih dvojica imali neke nerasciscene račune. Sta mi znamo,to je da je Predsednik u slucaju nestale danke izašao pred tv kamere i rekao da su ubice uhapsene,a danas ubice poricu svaki kontakt sa nestalom.Mi imamo bezbroj slucajeva gde su političari pokvarili istragu i sve je otislo u potpuno drugom pravcu i nikome ništa,tako da ja ne verujem da je taj napadač imao bilo kakve terorističke ideje,a to što je proverio veru i postao musliman,to što ima zastave issisa ja to nisam video,pa i to nije dokaz da je on terorista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija