Ženu iz Aleksinca napala svinja: Zadobila povrede glave, lica, grudnog koša i brojne prelome

R. S. (67) iz Aleksinca hospitalizovana je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu zbog većeg broja ujeda i preloma koje joj je nanela svinja, rečeno je iz te ustanove agenciji Beta.
Ženu iz Aleksinca napala svinja: Zadobila povrede glave, lica, grudnog koša i brojne prelome
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Prema rečima lekara, žena je nakon urgentnog zbrinjavanja u aleksinačkoj bolnici prevezena u Niš na dodatnu dijagnostiku i lečenje. 
"Pacijentkinja ima rane od ujeda u predelu glave, lica, grudnog koša i ruke, a zadobila je i prelom šake, jednog pršljena i jednog rebra", kazali su agenciji Beta. 
Dodali su da je zadržana na lečenju kako bi joj bili urađeni dodatni pregledi.
  • JJ

    01.07.2024 12:18
    Kod nas su i svinje podivljale.
  • Saša

    01.07.2024 10:53
    Snatch
    Brick Top:” You got to starve the pigs for a few days, then the sight of a chopped-up body will look like curry to a pisshead. You gotta shave the heads of your victims, and pull the teeth out for the sake of the piggies' digestion.”

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija