GIK saopštila rezultate izbora u Nišu: Opoziciji i SNS po 30, Ruskoj stranci jedan mandat

Gradska izborna komisija u Nišu saopštila je konačne rezultate izbora, po kojima je koalicija oko Srpske napredna stranka osvojila 30 mandata, opozicija takođe 30 i Ruska stranka jedan mandat.
GIK saopštila rezultate izbora u Nišu: Opoziciji i SNS po 30, Ruskoj stranci jedan mandat
Foto: 021.rs
Grupa građana "Dr Dragan Milić" osvojila je 16 mandata, koalicija "Biramo Niš" dobila je deset mandata, koalicija "Ujedinjeni – Nada za Niš" i pokret "Kreni promeni" po dva mandata.
Predsednica Gradske izborne komisije Danijela Milićević kazala je da su ukupni, odnosno konačni rezultati izbora proglašeni na sednici koju je GIK danas održala.

Ona je odbila da komentariše krivične prijave koje je opozicija podnela protiv nje i predsednika biračkog odbora, a nije odgovorila ni na pitanje koje se odnosilo na preliminarne rezultate po kojima je opozicija u Nišu osvojila 3.332 glasa više od vladajuće koalicije.

  • pajo patak

    02.07.2024 16:35
    @anal-itićni
    normalno, ti biraš Hehe
  • Analitićni guru

    02.07.2024 10:47
    Hehe
    Pa normalno , Niš zna i tako bira !
  • Lily

    01.07.2024 23:16
    Opet
    Opet su pokrali Niš, kao i celu Srbiju. 3300 glasova više dobila je opozicija u Nišu, ali nazadnjaci ne odustaju, kradu i izbore u mesnim zajednicama,pa naravno da ce i u Nišu. A narod anesteziran. Nema nama spasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ruski kulturni centar otvoren u Čačku

Ruski kulturni centar, koji će imati školu ruskog jezika, biblioteku s delima autora iz te zemlje i kancelarije za kulturno-ekonomsku saradnju i za rusku nacionalnu manjinu, otvoren je u Čačku.