Saslušan muškarac osumnjičen da je povezan sa napadom na žandarma, branio se ćutanjem

U Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal saslušan je I. D. zbog terorističkog udruživanja koje se dovodi u vezu sa napadom na pripadnika Žandarmerije M. J. ispred izraelske ambasade.
Saslušan muškarac osumnjičen da je povezan sa napadom na žandarma, branio se ćutanjem
Foto: 021.rs
Osumnjičeni I. D. iskoristio je svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem, saopštilo je Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.
Javni tužilac za organizovani kriminal predložio je sudiji za prethodni postupak Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu da se I. D. odredi pritvor.
I. D. je uhapšen u subotu zbog sumnje da je bio u kontaktu sa M. Ž, koji je toga dana napao žandarma ispred Ambasade Izraela i pogodio ga strelom u vrat.
 
Žandarm je u samoodbrani pucao na napadača, koji je preminuo od zadobijenih povreda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija