Mesec dana pritvora muškarcu koji se dovodi u vezi sa terorističkim napadom u Beogradu

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je 30 dana pritvora I. D. (25), koji je uhapšen zbog sumnje da je bio u kontaktu sa napadačem na žandarma kod Ambasade Izraela.
Mesec dana pritvora muškarcu koji se dovodi u vezi sa terorističkim napadom u Beogradu
Foto: 021.rs
Njemu je određen pritvor jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, ali i zbog toga što se sumnjiči da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti.
On se tereti za terorističko udruživanje.
Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba, u roku od tri dana od prijema rešenja.
  • dz0

    02.07.2024 10:35
    Ocekujem uskoro da ce i one dve gospodje iz zavoda za zastitu spomenika sto se protive poklanjanju generalstaba i njegovom pretvaranju u kupleraj, biti uskoro proglasene teroristima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija