Taksista sa 2,33 promila alkohola u krvi kolima naleteo na biciklistu, pa pobegao: Dobiće krivičnu

Policija u Zaječaru podneće krivičnu prijavu protiv 51-godišnjeg taksiste koji je u stanju teške alkoholisanosti autom naleteo na biciklistu (79) i lakše ga povredio.
Taksista sa 2,33 promila alkohola u krvi kolima naleteo na biciklistu, pa pobegao: Dobiće krivičnu
Foto: Pixabay
Taksista je, prema navodima policije, imao 2,33 promila alkohola u krvi.
Posle udesa je pobegao sa mesta nezgode.
Policija će protiv njega podneti krivičnu prijavu zbog sumnje na ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
  • pulg

    02.07.2024 15:34
    oskarov mali miško
    Taksista se klasifikuje kao profesionalni vozač i sme da ima 0,0 promila. Za bežanje sa mesta nezgode i nepružanje pomoći kazna treba da bude bez suđenja, jedinstvena u trajanju od 10 godina zatvora - ne nanogica i bez mogućnosti smanjenja.
  • Realista

    02.07.2024 14:59
    MUP nesposobnjakovići
    Kako znaju da je imao 2,33 promila kad je pobegao sa lica mesta i čime su to uvrdili i kad? Mogao se napiti i nakon toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija