Dačić: Građani da ne strahuju, istaknuti vehabisti se nadziru

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da građani nemaju razloga da strahuju i naveo da se detaljno sprovode sve potrebne akcije posle terorističkog napada u Beogradu.
Dačić: Građani da ne strahuju, istaknuti vehabisti se nadziru
Foto: 021.rs
"Znamo da je reč o više desetina pojedinaca koji su okupljeni u tom pokretu čiji je deo napadač kod ambasade. Oni su već saslušani i radi se opsežna istraga, te proveravaju i najmanji detalji", rekao je Dačić za današnji Kurir.
Istakao je da se vehabisti, barem oni istaknutiji, nadziru, i da nema razloga za strepnju.
"Dovoljno govori činjenica da je i crveni stepen bezbednosti produžen nekoliko dana, a pripadnici svih nadležnih službi neumorno rade na sprečavanju eventualnih novih pokušaja napada", rekao je Dačić.
  • Aleksandra

    03.07.2024 18:11
    Iskreno!
    Vise me plasis ti i onaj smarac sa Andrica! Vi cete ovu zemlju oterati na otpad! Samo jos nalo da napunite dzepove, da se proda jos koji tudnik i reka, da se jos malo opere para od droge i ostalog, da i da ovaj potpise nezavisnost, ups... to je vec odradio!
  • Петар

    03.07.2024 17:04
    ,не бојимо се,,
    Тако је,видели смо како је прошао жандарм....министре,вехабија вам побегао пред носем и намерно вам показао да је јачи од државе ....
  • Ne plašimo

    03.07.2024 14:47
    Se mi
    Vehabija sa samostrelima
    Plašimo se kopača litijuma sa tonama sone kiseline

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija