VIDEO: Vučić pozvao "Ne damo Jadar" na poligraf o tome ko je plaćenik, sada stigao i odgovor

Udruženje "Ne damo Jadar" danas je na svom Tviter nalogu objavila da porodica Petković, "Marijana i Nebojša prihvataju izazov za poligraf sa Aleksandrom Vučićem".
VIDEO: Vučić pozvao "Ne damo Jadar" na poligraf o tome ko je plaćenik, sada stigao i odgovor
Foto: 021.rs
Pitanje će biti - ko je uzeo pare od Rio Tinta.
Oni su postavili i uslov, da se poligrafsko ispitivanje prenosi uživo na RTS-u u prisustvu nezavisnih novinara i sa nezavisnim poligrafistima.
Oni napominju i da sa drugom osobom koju je Vučić pomenuo, Blagojevićem, nemaju ništa.
 
 
Aleksandar Vučić je novinarima posle sednice proširenog kolegijuma Generalštaba Vojske Srbije u Beogradu izjavio da "neće pustiti 'nekim službama' da drugi put daju 'šuster – mat' po pitanju iskopavanja litijuma u Srbiji, kao što su, kako je rekao, to uradili prošli put, i pozvao je lidere protesta 'Ne damo Jadar' da idu zajedno na poligraf, da se vidi ko je plaćen".
  • Cezar

    05.07.2024 08:50
    Poligraf
    Gde ta junaččina i heroj sme negde da izađe sa nekim .Prošlo je 12 godina sa kim je on debitovao on je jedino na Pinku, Hepiju junak jer drži monolog i hvali se svojim uspesima koji su u suštini porazi.Okupio je oko sebe sve same dupelisce i ljude bez svoga ja pogledajte Moju pa taj nezna ni auto da proguta a za Marka Đurića ... Ministar unutrašnjih poslova do ne rolne litar oda priča a sutra se izvinjava
  • Ana

    04.07.2024 18:01
    Kakav polgraf
    Za njega je odmah direktno sud, kakav poligraf. Treba ga suociti sa strucnjacima, moze I bez poligrafa, pa neka odgovara na cinjenicna pitanja, a ne da od svega pravimo reality.
  • I sada

    04.07.2024 16:31
    Su livade
    Reke zatrpane kojekakvim otpadom i đubretom, tačno je
    Posle vađenja litijuma biće uništene

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poskupljuje pretplata za RTS i RTV

Pretplata za RTS i RTV biće 50 dinara skuplja, predviđeno je predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.