Dačić u bazi SAJ: Srbija je bezbedna i stabilna zemlja

Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) Ministarstva unutrašanjih poslova (MUP) danas je, u svoj bazi u Batajnici kraj Beograda obeležila 45 postojanja, saopštio je MUP.
Dačić u bazi SAJ: Srbija je bezbedna i stabilna zemlja
Foto: MUP
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić tim povodom rekao je da je, zahvaljujući i pripadnicima SAJ, "Srbija bezbedna i stabilna i da će tako i ostati".
On je naglasio značaj te jedinice za borbu protiv svih vidova kriminala i trerorizma, te dodao "da će Srbija uvek stajati iza onih koji su na braniku zemlje i državnih i nacionalnih interesa.
"Forme organizovanog kriminala se menjaju, metode delovanja terorističkih grupa takođe, i sve to postavlja posebne zadatke i zahteve pred pripadnike naših bezbednosnih službi i specijalnih jedinica", naveo je Dačić.
 
Kako je rekao, "konstantno usavršavanje znanja i veština, temeljne obuke, održavanje najbolje forme i modernizacija opreme i naoružanja, garant su spremnosti pripadnika SAJ da da zaštitite državu i njen integritet, građane, imovinu i budućnost".
 
"Tradicija SAJ i rezultati koje je ova jedinica postigla najbolje svedoče o tome da je SAJ danas siguran oslonac države u borbi protiv svih vidova kriminala i terorizma", dodao je on.
 
Istakao je da je veoma bitno raditi na jačanju poverenja između policije i građana.
  • Steva

    04.07.2024 06:16
    oj srrbijo med šljivama
    Jaoo, nemoj nam ti više da pričaš o stabilnosti majke ti, jer gde god ste ti,sloba i šešelj "stabilizovali" srbiju tamo Srba više nema. Idi bastraga.
  • Zebra

    03.07.2024 22:18
    SAJ je najbolje što Srbija ima. Zašto oni ne čuvaju faraona? Ne veruje im se zato što sami biraju vođu? Nisu podobni da rade šta im se kaže?
  • Okolina Novog sada

    03.07.2024 19:10
    E moj Dačiću kako neko sa platom od 310.000 dinara može voziti auto od 70.000 evra i imati vilu i lokale od par stotina hiljada evra,naravno zapošljen u Saj-u???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poskupljuje pretplata za RTS i RTV

Pretplata za RTS i RTV biće 50 dinara skuplja, predviđeno je predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.