Dačić: Uhapšen osumnjičeni za ratne zločine na KiM 1999. nad pripadnicima Vojske Jugoslavije

Policijski službenici Službe za otkrivanje ratnih zločina uhapsili su danas F. K. (56) osumnjičenog za zločine počinjene u maju 1999. godine, na Kosovu i Metohiji, nad pripadnicima Vojske Jugoslavije.
Dačić: Uhapšen osumnjičeni za ratne zločine na KiM 1999. nad pripadnicima Vojske Jugoslavije
Foto: Pixabay
Kako je saopštio MUP, uhapšeni je uz krivičnu prijavu za izvršeno krivično delo ratni zločin nad zarobljenicima, priveden na saslušanje i dalje postupanje Tužilaštvu za ratne zločine.
"Lice se sumnjiči za počinjene zločine u maju 1999. godine u rejonu sela Košare na Kosovu i Metohiji nad pripadnicima Vojske Jugoslavije", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

U izjavi se ne spominje gde je tačno uhapšen F.K. koji se sumnjiči za ratne zločine na KiM.

  • Neo NSovac

    03.07.2024 22:46
    Daj detalje!
    Gde je uhapsen i kako je MUP uopste usao na teritoriju?

    Gluposti samo

    Izmisljas posao sebi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poskupljuje pretplata za RTS i RTV

Pretplata za RTS i RTV biće 50 dinara skuplja, predviđeno je predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis.