Udovica Olivera Ivanovića ponovo državna sekretarka u Vladi Srbije

Nevenčana supruga ubijenog lidera Srba s Kosova Olivera Ivanovića, Milena Popović, objavila je danas da je ponovo imenovana na mesto državne sekretarke u Ministarstvu turizma i omladine, prenosi Nova.
Udovica Olivera Ivanovića ponovo državna sekretarka u Vladi Srbije
Foto: Screenshot (YouTube/K1 Televizija)
"Vlada Srbije imenovala me je danas po drugi put na mesto državnog sekretara u Ministarstvu turizma i omladine. Hvala Aleksandru Vučiću i Milošu Vučeviću na ukazanom poverenju. Naša Srbija je najlepša", napisala je Popović na svom profilu na društvenim mrežama.
 
U novembru 2022. godine Milena Popović postala je državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.
Ona je je po profesiji istoričarka umetnosti, a pre angažmana u ministarstvu je radila kao asistentkinja na Akademiji umetnosti u Kosovskoj Mitrovici.
Nedugo po ubistvu Ivanovića preselila se iz Kosovske Mitrovice u Beograd iz bezbedonosnih razloga, a potom je prihvatila posao u Kancelariji premijerke Ane Brnabić, prenosi Nova.
 
Pre četiri godine se učlanila u Srpsku naprednu stranke, da bi nakon izbora 2020. godine postala i poslanica u Skupštine Srbije.
  • Ова

    05.07.2024 09:48
    Ова
    од када је постала удова,само аванзује. Мени је све ово сумњиво?
  • Петар

    05.07.2024 08:14
    Вучић је мајстор за куповину људи. Обзиром да неограничено влада буџетом Србије, купује кога хоће, како хоће, када хоће.
  • Mile ☘️

    05.07.2024 07:36
    Treba da se stidi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija