Mladić poginuo na gradilištu u Beogradu, pao sa visine od oko sedam metara

Mladić star 21 godinu poginuo je danas u Beogradu kada je pao sa oko sedam metara visine na gradilištu u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu.
Mladić poginuo na gradilištu u Beogradu, pao sa visine od oko sedam metara
Foto: 021.rs
Kako prenosi N1, do nesreće je došlo oko 16.30 sati.
Hitna pomoć je konstatovala smrt mladića.
Za sada nema zvaničnih informacijama o okolnostima nesreće.
  • bzzz

    05.07.2024 14:06
    mi radnici na visini
    smo se uvek plasili u najvise cuvali na visinama do 10m, tu se kriju razne kvadriplegije, kome i ostala cuda... Na visinama preko je dosta lakse... Pocivaj u miru ti si imao srece pa si uvatio zgoditak namenjen za visine preko 10m
  • zzz

    05.07.2024 07:11
    Tužna istina
    U tigru je slabo šta jeftino osim ljudskog života.
  • Ivan

    05.07.2024 06:22
    Radim po svetu i nesmes merdevine da koristis koje imaju 3 stepenika a da nisi zavezan kaisevima i osiguran kanapom. Da i sa 1 metra visine dolazi do smrtnog slucaja. Odite po Ns po gradilistima na krovovima nema niko kaiseve niko nije zavezan kad se krece uz rub koji nema ogradu i kad ima ogradu to je taka sprdacina daska na koju se naslonis nataknuta na metalnu sipku. Gde su inspektori koji svaki dan moraju da proveravaju skele, da odobre skelu pre rada i da je pregledavaju.
    Da da da to su mere jedne od 30 koje treba postovati a zabole investitore za 1 radnika dali ce imati kaiseve. Nace drugog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija